interieuradvies

Gratis online interieuradvies aanvragen

Heb jij zin om je hele huis om te gooien en opnieuw in te richten maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan kun je in veel gevallen gratis online interieuradvies aanvragen. Je zou denken dat zo’n stylist bij je thuis moet komen om je een passend advies te geven, maar dit hoeft niet altijd perse. Er zijn namelijk ontzettend veel interieurwinkels die hun gehele aanbod online aanbieden. Deze online woonwinkels hebben vaak stylisten in dienst of in ieder geval mensen die het gehele assortiment van buiten kennen. Zij kunnen je dus prima van gratis online interieuradvies voorzien, want ze weten precies wat ze allemaal verkopen en hoe dat bij elkaar past.

Gratis online interieuradvies bij een webshop

Doordat mensen die bij een webshop werken en de inkoop doen het gehele assortiment kennen kunnen ze je voorzien van gratis online interieuradvies. Je zou denken dat de mensen die een webshop beheren dat niet kunnen, want het zijn geen stylisten. Als je echter advies krijgt van diegene die de collectie heeft ingekocht dan weet je zeker dat je goed zit. Het is namelijk zo dat iemand een goede visie en een gevoel voor stijl en sfeer moet hebben om de collectie goed in te kopen. Een webshop wil immers niet alleen losse elementen verkopen die allemaal mooi an sich zijn, maar het moet ook fijn met elkaar te combineren zijn. Juist in webshops waar je ziet dat dit het geval is weet je zeker dat de stylisten verstand van zaken hebben. 

Wat voor advies kun je online aanvragen?

Natuurlijk zal een echte (betaalde) stylist je kunnen voorzien van een veel uitgebreidere aanpak en plan dan iemand die jou gratis online interieuradvies geeft. Dat is logisch, want je betaalt er in het tweede geval niets voor. Echter, je kunt aan die stylist of inkopen gerust vragen stellen over het kleurgebruik in de ruimte. Ben je bijvoorbeeld voornemens een bank in een opvallende tint te kopen, dan kan zo’n stylist je prima vertellen welke kleuren daar goed bij passen, of welk behang match met deze bank. Het ligt een beetje aan de items die ze verkopen en hoe uitgebreid hun assortiment is. Als deze online woonwinkel zowel meubels als accessoires en behang verkoopt dan heb je geluk. Zo’n inkoper kan je dan echt helpen met het creëren van de beoogde sfeer, aan de hand van hun complete assortiment.

Soms is het zelfs zo dat ze je wat korting kunnen geven als je besluit heel veel items aan te schaffen. Dat is dus beter dan wanneer je alles in allemaal losse winkels zou aanschaffen, want zo levert het je ook nog voordeel op!

Volg je gevoel bij het inrichten

Er zijn natuurlijk helemaal geen regels met betrekking tot het inrichten van een huis. Of het nu om de keuken, woonkamer of keuken gaat, je moet je niet blindstaren op het gratis online interieuradvies. Volg gewoon je gevoel, en kies de kleuren, materialen en prints die je mooi vindt. Je zou een moodboard kunnen maken, waarop je gemakkelijk kunt zien of het item dat je mooi vindt erbij past. Zo richt je gemakkelijk (zelfs zonder gratis online interieuradvies) je huis in! Succes!

Daarnaast kan je ook altijd je inspiratie opdoen op de website van De Ruijtermeubel!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Shares