cryptowereld

De cryptowereld vandaag de dag

Er komen elke dag nieuwe cryptocurrency op de markt en de markt is erg wisselend. Er zitten grote verschillen in de waarde die per uur verschillen en vaak zelfs per minuut. Maar wat zijn nu echt de ontwikkelingen in de crypto markt en heeft het een toekomst? In dit artikel gaan we in op een aantal praktische zaken die kunnen bijdragen aan de toekomst van cryptocurrencies.

Nieuwe ontwikkelingen in de crypto-wereld

Er zijn verschillende ontwikkelingen in de markt die het steeds interessanter maken om mee te doen aan de munt. Zo zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om je eten online af te rekenen of kleren te kopen. Veel diensten zoals Mollie en Thuisbezorgd geven de mogelijkheid om met Bitcoins te betalen, maar dit is nog lang niet zo met alle munten.

Ook heeft vluchthaven Schiphol onlangs een crypto machine op de luchthaven geplaatst waar je munten kunt ruilen voor verschillende valuta. Maar het betalen in winkels met de crypto direct is vaak nog niet mogelijk, dus volledig leven met de munt is erg lastig.

Een hypotheek van crypto?

Zou het bijvoorbeeld mogelijk zijn in de toekomst om een hypotheek van crypto te nemen? Dit is een vraag die lastig te beantwoorden is en hangt erg af van de verdere ontwikkelingen in de markt. Of het heel betrouwbaar kan zijn is ook lastig aan te geven, wel heeft de digitale munt erg veel toekomst dus wie weet.

Een huiskopen met crypto?

Een huiskopen met cryptomunten is al zeker mogelijk! Zo zijn er verschillende websites en platforms die het aanbieden. Wel zijn er veel kleine letters waarmee je rekening moet houden en is het aanbod erg beperkt. In Nederland gaat het nog lastig worden bijvoorbeeld maar in Amerika is al veel mogelijk om je droomhuis te kopen en te betalen met enkel een digitale munt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Shares