Interieurtips voor nieuwe woning

Interieur tips voor jouw nieuwe woning

Je hebt een nieuwe woning gekocht en je wilt deze er natuurlijk zo sfeervol mogelijk uit laten zien. Wij hebben alvast een aantal handige methoden voor je om toe te passen, zodat jouw woning er binnen no-time zo uitziet dat je er trots op kunt zijn. Kijk hier voor nog meer actuele interieur tips van 2019. Hieronder zetten we ze alvast kort op een rij welke we gaan bespreken.

  • Duurzaamheid is belangrijk
  • Het gebruik van planten
  • Denk na over kleuren in de woning
  • Combinatie van antieke en modern

Duurzaamheid staat voorop

Wanneer we het nieuws aanzetten dan krijgen we elke dag wel eens onder ogen dat we duurzamer moeten worden. Duurzaamheid staat tegenwoordig helemaal centraal, ook in het interieur van woningen. Bedrijven spelen namelijk in op het concept van duurzaamheid en we zien daarom steeds meer producten die zijn gemaakt van duurzame materialen en op een duurzame manier.

Maak je woning levendig met planten

Planten zijn altijd al erg populair geweest en dat zal ook niet gaan veranderen. Ze maken je woning levendig en brengen een positieve sfeer met zich mee. Tegenwoordig zien we steeds vaker grotere en kleurrijke planten in woning, terwijl dat vroeger vaak kleinere en meerdere planten waren. Ook een palmboom in de tuin is tegenwoordig heel normaal geworden. Er kan dus worden gezegd dat we steeds meer tropische sferen in huis halen.

Denk goed na over de kleuren

Bij het uitzoeken van meubelen en andere zaken voor de woonkamer en andere ruimte vergeten we vaak te kijken naar hoe de kleuren van alle onderdelen samen overeenkomen. Dit zien we pas na het aanschaffen wanneer ze in de ruimte staan. Het effect van kleuren mag niet worden vergeten. Denk goed na over het effect dat je wilt maken en welke kleuren en kleurpatronen hier het beste bij passen.

Combi modern en antiek

Een geheel antieke woning kiezen we niet snel voor. We zijn graag van deze tijd en kiezen daarom voor een moderne woning. Toch zijn er veel meubelen en andere voorwerpen die antiek zijn en waar we graag gebruik van maken. De combinatie van antieke elementen en een moderne uitstraling geeft juist een erg mooi en leuk beeld voor onze woning. Dit is dus een goede combinatie om te gebruiken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Shares