Woning sneller verkopen

Je woning sneller verkopen met deze tips

Heb jij je woning te koop staan en wil jij hem graag sneller verkopen? Een van de dingen die je dan kan doen is de woning voor een lagere prijs aanbieden en je kan er vrijwel zeker van zijn dat die snel is verkocht. Maar dat kost je wel direct geld, want je kan een flink bedrag mislopen. Het liefst verkoop jij de woning natuurlijk zo snel mogelijk voor de beste prijs. Wij hebben hieronder een aantal tips voor je.

Meld je woning aan op verschillende platformen

Het is tegenwoordig ontzettend makkelijk om je woning op verschillende plekken aan te bieden. Binnen een avondje heb je jouw huis al op alle mogelijke platformen geplaatst, zoals Pararius, en in dezelfde week zal je woning ontzettend vaak zijn bekeken. Plan dan ook direct wat bezichtigingen in voor mensen.

Zorg voor goede foto’s en duidelijk materiaal

Het is erg belangrijk om goede foto’s van je woning te hebben, zodat mensen direct kunnen zien waar het precies om gaat, maar ook dat het direct voor meer vertrouwen zorgt. Ook de rest van het materiaal, zoals een bestandje met de energievoorzieningen, het onderhoud van de woning en andere zaken die van belang zijn moet je direct voor elkaar hebben.

Een verkoopbord weergeven

Zorg er ook voor dat er duidelijk aan de woning te zien is dat deze te koop staat. Wanneer je met een makelaar samenwerkt dan is de kans groot dat de makelaar al zal zorgen voor een te koop bord in de tuin, maar zo niet dan kun je ook zelf een gevelbord regelen. Met een gevelbord is er direct aan de buitenkant van de woning te zien dat deze te koop is voor iedereen die langskomt over de weg. Helemaal als de woning op een populaire locatie staat dan is het belangrijk om hier gebruik van te maken.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Shares