Schoonmaak tips vervuilde woning

Schoonmaak tips voor een vervuilde woning

Wanneer een woning vervuild is is het belangrijk om hem leeg te maken. Wanneer de woning bezemschoon opgeleverd moet worden is dit een noodzaak. Het is mogelijk om dit zelf te doen. Ook kun je een professioneel ontruimingsbedrijf in de arm nemen (Op deze website vind je hier meer informatie over). Het is dan mogelijk om de woning compleet te laten ontruimen door een bedrijf wat dit voor de kost doet. Het zal dan zeker goed gebeuren. Boets van de woningstichting of klachten van de nieuwe bewoners worden dan voorkomen. Wanneer je het zelf wilt gaan doen geven we graag een paar tips. 

Laat de woning doortochten

Het is goed om een woning een paar dagen door te laten tochten. Het kan simpelweg door de deuren tegen elkaar open te zetten en de ramen te openen. De stank kan zo uit de woning gaan en eventueel vocht uit de muren en het plafond gaan. Het is ook prettig als iemand gerookt heeft in de woning. Deze lucht zal minder snel weggaan. Het is dan goed om de wanden en het plafond opnieuw te schilderen. De verf trekt in de muur en de lucht van het roken zal sneller verdwijnen. Het gele plafond is dan ook mooi wit. 

Schoonmaakazijn in het huis

Om een woning goed en grondig te reinigen is het goed om wat schoonmaakazijn te gebruiken. Schimmel zal verdwijnen en de kitranden zullen mooi schoon worden. Schimmelplekken zullen trouwens niet met alleen schoonmaakazijn verdwijnen. Schakel hier een speciaal bedrijf voor in. 

Schakel een specialist in

Te weinig tijd, energie, mankracht of energie om zelf de woning schoon te maken? Laat het dan gewoon over aan de professionals. Ze zullen de woning snel, vakkundig en goed schoonmaken. Ze weten waar ze mee bezig zijn. Wel zo prettig.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Shares